2.4mR

I Aarhus Sejlklub tilbyder vi sejlads for alle herunder handicappede. Der sejles i sejlbåde, der er indrettet på en let & overskuelig måde. Nogle som skolebåde med plads til to. Alle medlemmer af sejlklubben har fri mulighed, og er velkomne til at bruge bådene, da vi har det princip at udstyr i klubben skal benyttes.
Så hvis du har lyst til at sejle, tilbyder vi alle af interesse at kontakte os for nærmere informationer, samt eventuelt at aftale et tidspunkt for en prøvesejlads. Hvis du har en hjælper, kræves det at han/hun har kendskab til begreber, på mindst samme niveau som dig. Vi arrangerer en aften hvor vi går igennem basale tekniker samt begreber, for at få den bedste oplevelse på vandet.
Hvis du er interesseret bedes du kontakte sekretariatet, hvorefter der vil blive afsat en dato hvor en nuværende sejler vil vise dig rundt i klubben og fortælle tilbundsgående om bådtypen, samt det videre forløb.
Praktiske oplysninger:
-Medbring evt. regntøj.
-Medbring fornuftige fodtøj (f.eks. kondisko)
-Redningsvest udlånes af klubben.
Ved yderligere spørgsmål, kontakt Peter Svarre, formand for handicapudvalget.
p+a2p+a3
p+aoverflade