ASK’s kølbådsafdeling arbejdersområder dækker alt vedr. kølbåde deriblandt bådpladser, vinterplads, faciliter på havnen og gæstesejlere. Kølbådudvalget (KBU) er afdelingens daglige ledelse.

Find informationer omkring de forskellige områder faciliteter med mere via menuen.

Kølbådsudvalget bestræber at holde månedlige møder fra oktober til april. Referater vil blive publiceret her på hjemmesiden så snart de er klar/godkendt i udvalget. Alle referater kan findes her.

Har du et problem eller spørgsmål kan du finde kontaktoplysninger på KBU’s medlemmer her.

Pladshavermøde i Kølbådsafdelingen

April 18 @ 16:30
Aarhus Sejlklub,
Kystpromenade 7 , Aarhus C , DK-8000 Denmark