Betaling for Gæstesejlere

Havnepenge
bedes betalt umiddelbart efter ankomst.
Al betaling udføres med betalingskort via denne internet butik:   www.tallyweb.dk/aarhus
Følg vejledningen i betalingsmodulet. Der kan betales fra egen computer, fra din smartphone. Du er også velkommen til benytte betalingfunktionen placeret i Sejlklubben Bugtens eller Aarhus Sejlklubs lokaler.

Dokumentation
Du vil modtage en SMS og/eller en mail så snart din betaling er gennemført.  Her kan du se hvad du har betalt, ligesom du får oplyst din adgangskode til toilet/bad og til trådløst netværk.
Du modtager ingen trykt kvittering eller mærkat til båden, men din betaling vil fremgå af Havneassistentens elektroniske pladsoversigt.

Betalingskort
Følgende kan anvendes: Dankort, VISA og Mastercard. Du kan også betale via MobilePay.
Kontant betaling kan kun udføres helt undtagelsesvis ved direkte henvendelse til Havneassistenten.

Priser
fremgår af betalingsmodulet, øvrige informationer fremgår af klubbernes hjemmesider, af info-folderen placeret ved adgangen til hver bro og af opslag på klubhusene.

VIGTIGT
Hav pladsnummer og kortinformationer parat inden betaling påbegyndes. Alle grønne pladser kan frit benyttes, MEN havneassistenten har ret til i løbet af dagen at vende dit skilt til Rødt. Sker det er du forpligtiget til at forlade pladsen senest efterfølgende formiddag kl. 10.00. Der vil dog næsten altid være mulighed for at finde en ny ledig plads i løbet af formiddagen

BETAL

MERE INFO