SUP

Stand Up Paddle – afdelingen i Aarhus Sejlklub
Vi ønsker at skabe et fællesskab om vores sport. Et sted at høre til. Et sted at dyrke vores fælles interesse for SUP kulturen og livet på vandet.

SUP er en sport for alle. Vi hilser både nybegyndere og øvede velkommne. Vi kan hjælpe dig til at udvikle din SUP teknik i den retning, du gerne vil. Om det er hyggeture, konkurrence, racing, styrketræning, yoga, familiehygge, bølge surfing eller en blanding af det hele, så kan du finde ligesindede her. Alle aldre er velkomne! Det er aldrig for sent at lære at SUP’e.

sup 1 sup 2 sup 3

Vi vil have så mange med på vandet som muligt. Aarhus er omgivet af vand og det vil vi benytte os af, om det er en tur ned ad Aarhus å eller langs kysten mod Egå er op til vejrguderne og dig.

Vi tilbyder SUP året rundt, lækre omklædningsfaciliteter og klublokaler, faste ugentlige fælles aftener på vandet, events året rundt samt adgang til udstyr og faciliteter 24/7 for øvede SUP’ere. Der er også mulighed for opbevaring af egne boards for klubbens medlemmer.

Aktiviteter/Fælles SUP
Hver mandag og onsdag kl. 17.30, mødes vi ved Jolleklubben og går på vandet sammen.
Der vil altid være en instruktør med nøgle til stede til fælles SUP.

Vil du gerne lære at SUP’e?
Kontakt en af vores instruktører og book en prøvetur i forbindelse med en fælles SUP aften.
Når du føler dig rimelig sikker på boardet, er der forskellige sikkerhedsmanøvrer, du skal demonstrere på SUP. fx falde i vandet og komme op igen, komme sikkert i land og have basalt kendskab til vores daglige SUP farvand. Når du har vist at du kan, får du et kryds i dit personlige instruktionshæfte.
Du skal også underskrive en selvrisiko og fremlægge bevis på at du kan svømme 300 meter i din første sæson.

For at blive frigivet og eventuelt få egen nøgle skal du:
– Bestå de forskellige sikkerhedsmanøvrer
– Deltage i Fælles SUP 8 gange