FTLF foredrag: “Skandinavien om styrbord”

November 14 @ 19:00

Aftenen deles op som følger:

1. Først en ganske kort præsentation af Asger og hans båd. Så en lige så kort opridsning af aftenens følgende 4 emner

2. Et kort som viser ruten, datoer/den tid turen tog mig og distancer – det giver en ramme og et overblik.

3. Billeder med kronologisk beskrivelse af turen

4. Det formelle: visum + tolk m.m. Herunder også min oplevelse af de russiske myndigheder.

Kaffepause

5. Ovenstående omhandler mest oplevelsen og rejsen. Dette afsnit omhandler det sejladsmæssige og herunder sejladsplanlægningen, som man jo altid skal foretage hjemmefra inden enhver sejlads! Hvornår på året? Hvad med is og kulde? Hvor meget vand og diesel skal du have med? Hvilke søkort? Hvad vej løber Golfstrømmen og strømmen på Neva (nedad)? -og mange andre sejladstekniske ting.

Både her og hele aftenen kan folk løbende spørge.

Arrangementet koster 30 kr inkl. kaffe og kage.

Tilmelding her:https://www.foreningsadministration.dk/aktiviteter/tilmeld/?id=ec98509a-9aa0-493e-b92c-c103fb9f2f7d

Aarhus Sejlklub
Kystpromenade 7