Aarhus Festuge Cup 2017

2.-3. sept: Klassekølbåde, voksenjoller og sportsbåde (2. div. Sejlsportsliga)
1.-3. sept: DM for Nordisk Folkebåd

Aarhus Sejlklub og Sejlklubben Bugten  glæder os til endnu engang at kunne byde jer velkommen til Aarhus Festuge Cup. Stævnet afholdes i sidste weekend af Aarhus Festuge (2.-3./9) – dog med inddragelse af fredag for Folkebådene, da det samtidig er DM (1.-3./9).

Indbydelse og tilmelding vil være tilgængelig på denne side i foråret 2017, og sendes samtidig til de involverede klasse klubber og til tidligere deltagere.

Kølbåde: Folkebåd, H-båd, Express, Spækhugger, Scancap, Sportsbåde

Joller: Contender, 505, Finn, Wayfarer

Bådplads og kran
Vi er klar med bådplads fra fredag til søndag.
I takt med ankomsten vil vi anvise, hvor bådene skal placeres. Det bliver tæt og hyggeligt!

Skal vi til Aarhus Festuge….
Der vil naturligvis være rig mulighed for at besøge et eller flere arrangementer i festugen
også for ikke sejlende medfølgende kærester, ægtefæller, børn mv!

Desuden er der i samme weekend M32 stævne i Aarhus (sejles i bassinet inde ved Dokk1) og 12 Meter i Marselisborg. Så der bliver masser af sejlads at se på!

Tjek http://aarhusfestuge.dk/da/

Også i år har vi et stærkt hold af sponsorer, som støtter op om arrangementet:
sponsor_afi.ashx sponsor_pantaenius.ashx
sponsor_Slam.ashx  Seashop logo