Aarhus Festuge Cup 2017

2.-3. sept: Klassekølbåde, voksenjoller og sportsbåde (2. div. Sejlsportsliga)
1.-3. sept: DM for Nordisk Folkebåd

Se billeder fra stævnet i 2017 her

Aarhus Sejlklub og Sejlklubben Bugten  glæder os til endnu engang at kunne byde jer velkommen til Aarhus Festuge Cup. Stævnet afholdes i sidste weekend af Aarhus Festuge (2.-3./9) – dog med inddragelse af fredag for Folkebådene, da det samtidig er DM (1.-3./9).

Se tilmeldte og oversigt over relevant informationer på Manage2Sail her…

eller gå direkte til opslagstavle/Notice Board:

…eller direkte til resultater/Results:
Invitation:

Indbydelse er tilgængelig her: Invitation

Tilmelding vil være tilgængelig på denne side i foråret 2017, og sendes samtidig til de involverede klasse klubber og til tidligere deltagere.

Kølbåde:

Folkebåd, DM 2017 – Link til Notice of Race: NOR FOLKBOAT DM 2017
Tilmelding/registration – Folkebåd

H-båd, Express, Spækhugger, BB10 meter, Scan Kap, Sportsbåde
Tilmelding/Registration øvrige kølbåde;

Joller:

Contender, 505, Wayfarer
Tilmelding/registration – Joller

Bådplads og kran

Vi er klar med bådplads fra fredag til søndag.
I takt med ankomsten vil vi anvise, hvor bådene skal placeres. Det bliver tæt og hyggeligt!

Skal vi til Aarhus Festuge….

Der vil naturligvis være rig mulighed for at besøge et eller flere arrangementer i festugen
også for ikke sejlende medfølgende kærester, ægtefæller, børn mv!

Desuden er der i samme weekend M32 stævne i Aarhus (sejles i bassinet inde ved Dokk1) og 12 Meter i Marselisborg. Så der bliver masser af sejlads at se på!

Aktiviteter på molen

Der er aktiviteter på den nordlige mole på Århus Ø lørdag og søndag under sejladserne. Der vil være krabbefangst for børn, salg vand, sodavand og øl. Derudover er der rundvisninger byggeriet af Aarhus Internationale Sejlsportscenter. Se nærmere på http://aarhussejlklub.dk/kapsejlads/festugemolen/

Tjek http://aarhusfestuge.dk/da/

Også i år har vi et stærkt hold af sponsorer, som støtter op om arrangementet: