Onsdagssejladser

Onsdagssejladserne er Aarhus Sejlklubs tilbud til joller og sejlerskolens kølbåde om at sejle på korte baner med mange starter og manøvrer på en relativt kort bane.

Der er ingen bedre træning end en bane, hvor man tvinges igennem alle disciplinerne: Start – kryds- mærkerunding – spiler op – bomning – spiler ned – mærkerunding – kryds ….

Omsejlingstiden for en kølbåd tilstræbes at være på 30-35 minutter. For jollerne lidt hurtigere. Der afvikles typisk 2-3 sejladser for kølbåde og 3-4 sejladser for joller på en onsdag-aften.

Banen vil ligge ca. 1 sømil øst for indsejlingen til Aarhus lystbådehavn.

Sejladsbestemmelser onsdagssejladser 2018

Bane onsdagssejladser

Program 2018

Forår: 09. maj – 20. juni
Efterår: 15. august – 3. oktober

Første start kl. 18.15 for joller og kl. 18.20 for kølbåde.
Fra og med 5. september første start kl. 18.00 for joller og kl. 18.05 for kølbåde.

Tilmelding

Der er i  2018 ingen tilmelding. Alle joller og sejlerskolens kølbåde er velkommen til at deltage.

Dommerbådstjansen
“Prisen” for at deltage er, at 1 til 2 gange pr. sæson skal hver besætning være gaster/assistenter på dommerbåden.

Besætningerne skal skrive sig  på listen, der hænger på opslagstavlen i jollehuset. Onsdagssejladsudvalget skal nok minde jer om at få udfyldt manglende datoer.

Mødetid ved dommerbåden foran klubhuset kl. 16:45 præcis.

Kontaktpersoner for Onsdagssejladser

Per Henrik Hansen

Voksenjolleafdeling

Download supplerende information

Sejladsbestemmelser

Download sejladsbestemmelser for Onsdagskapsejlads.

Baneskitse

Baneskitse for Onsdagssejladser