Onsdagssejladser

Onsdagssejladserne er Aarhus Sejlklubs tilbud til joller og kølbåde om at sejle på korte baner med mange starter og manøvrer på en relativt kort bane.

Der er ingen bedre træning end en bane, hvor man tvinges igennem alle disciplinerne: Start – kryds- mærkerunding – spiler op – bomning – spiler ned – mærkerunding – kryds ….

Omsejlingstiden for en kølbåd tilstræbes at være på 30-35 minutter. For jollerne lidt hurtigere. Der afvikles typisk 2-3 sejladser for kølbåde og 3-4 sejladser for joller på en onsdag-aften.

Efter sejladserne er der fælles spisning og hvad-kan-vi-lære-af-aftenens-sejladser i klubhuset.

Banen vil ligge ca. 1 sømil øst for indsejlingen til Aarhus lystbådehavn.

Sejladsbestemmelser onsdagssejladser 2017

Bane onsdagssejladser

Resultater 2017

Program 2017

Forår: 03. maj – 21. juni
Efterår: 9. august – 27. september
Julefrokost: 6. december

Første start kl. 18.15 for joller og kl. 18.20 for kølbåde.
Fra og med 6. september første start kl. 18.00 for joller og kl. 18.05 for kølbåde.

Pris og tilmelding

Det koster 100 kr. pr. sejler (altså 400 kr. i alt for en kølbåd med 4 ) og en aften på dommerbåd og i køkken at deltage.

Betaling og tilmelding

Deltagergebyret indbetales samlet for hele båden på onsdagssejlernes konto: 6181  000 799 5067 (Sparekassen Kronjylland). Angiv venligst bådtype og sejlnummer ved betaling.

Udfyld og send formularen nederst på denne side.

Dommerbådstjansen
1 til 2 gange pr. sæson skal hver besætning være gaster/assistenter på dommerbåden og rydde op i klubhus efter sejlads.

Besætningerne skal enten sende en mail til Søren Winther Hansen eller skrive sig  på listen, der hænger på opslagstavlen i forstuen i klubhuset. Onsdagssejladsudvalget skal nok minde jer om at få udfyldt manglende datoer.

Opgaverne for dommerbådsbesætningen:

• Gast/assistent for dommerne på dommerbåden
  • oprydning i og aflåsning af klubhuset efter spisning

Mødetid ved dommerbåden foran klubhuset kl. 16:45 præcis.

Efter spisning er det dagens dommerbådsbesætning, der har ansvaret for at rydde op i klubhuset. Service vaskes af og opvaskemaskinen tømmes efter vejledning. Køkkenet afleveres i rengjort stand, og bordene i klubhuset tørres af. Klubhuset låses.

Spisning

I foråret havde vi en aftale med Fredes flyvende tallerken om bestilling af sandwich om onsdagen.

Interessen for ordningen var så begrænset, at vi har stoppet den.

Politik omkring deltagelse fra ikke-betalende både :

Nye både er velkommen til en til to prøvesejladser (henvend jer ved dommerbåden før start) og skal dernæst tilmelde sig og betale.

Ungdomsafdelingen er meget velkommen på banen, også uden at betale, da de har betalt aktivitetsbidrag.

Sejlerskolen er ligeledes meget velkommen, også uden at betale, da de har betalt aktivitetsbidrag. Det forventes, at de også tager en dommertjans pr. besætning på lige fod med de øvrige tilmeldte både.

Kontaktpersoner for Onsdagssejladser

Per Henrik Hansen

Fartøjsinspektør, KBU Pladsadministration
Voksenjolleafdeling, RIB-afdeling, Fælles fartøjsstation
Søren Winther Hansen

Onsdagssejladser

Download supplerende information

Sejladsbestemmelser

Download sejladsbestemmelser for Onsdagskapsejlads.

Baneskitse

Baneskitse for Onsdagssejladser

Tilmelding til Onsdagssejladser

DKK 100

Kapsejlads

Om onsdagen kan du lege med på kapsejladsbanen.

Dommertjans

En gang i løbet af sæsonen skal dit hold stille med officials til dommerbåden.

Madtjans

Efter dommertjans sørger dit hold for at stille mad an.

Tilmeldingsformular til Onsdagssejladser

Dit navn (påkrævet)

E-mail adresse (påkrævet)

Jeg har betalt deltagergebyr til onsdagssejlere (påkrævet)