Sejlerskole mail grupper

I Sejlerskolen bruger vi eMailDodo til intern mail distribution

eMailDodo badge

I Sejlerskolen benytter vi eMailDodo som internt mail gruppe system – men det behøver du slet ikke bekymre dig om!

Niveau 1: Du modtager pludselig mails fra gruppen

Wauww, en administrator i Sejlerskolen har tilmeldt dig en mail-distributionsgruppe (eks. sejlerskoleelever@aarhussejlklub.dk) og du begynder nu at modtage mails når nogen i gruppen sender en besked via distributionsgruppen.

NB! Hvis du ved at nogen har udsendt en besked via distributionsgruppen som du ikke har modtaget bør du se efter om beskeden skulle have havnet i ‘Spam’ eller ‘Uønsket mail’ mappen i dit mail-program. Det er ikke alle systemer der synes godt om at der sendes ud til store mail grupper.

PS: Hvis du skifter e-mail adresse er det selvfølgelig vigtigt at du får din nye adresse med på mail-distributionsgruppen. Giv besked til Sejlerskolen.

Niveau 2: Du ønsker at sende en mail til alle medlemmer af distributionsgruppen

Wauww, det jo så enkelt at når du skriver til en af de mail-distributionsgrupper (eks. sejlerskoleelever@aarhussejlklub.dk), som du vel at mærke er medlem af, videresender systemet din besked til alle medlemmer af gruppen. Overvej nøje hvad du skriver i emne-feltet, da du potentielt skriver ud til ca. 100 personer.

NB! Distributionsgruppen afviser automatisk beskeder fra mail-adresser som ikke er registreret som medlem af gruppen.

Niveau 3: Jeg vil have HELE eMailDodo pakken!

Okey-dokey. Ud over at du naturligvis fortsat kan modtage og afsende beskeder som beskrevet ovenfor kan du tage yderligere eMailDodo funktioner i brug:

• Åben www.eMailDodo.com i en webbrowser og opret din egen eMailDodo profil. Husk at bruge samme mail-adresse i din profil, som du er tilmeldt med i distributionsgruppen. Husk også at skrive dit navn og dit mobilnummer i din profil for at få fuld udnyttelse.
  • Du kan vælge at gøre brug af de avancerede funktioner som udsendelse af simple spørgeskemaer o.lign. Læs mere på eMailDodo.
  • Du har nu selv mulighed for at redigere navn, e-mail adresse og mobilnummer. Husk dog også at give besked til Sejlerskolen hvis du får ny mobil, adresse el.lign.
  • Du kan gratis oprette din egne mail-distributionsgrupper; evt. en gruppe til dit eget sejlerskole hold samt instruktør?
  • Du kan downloade eMailDodo app til smartphone. Du får nu mulighed for nemt at sende en mobil SMS til alle dem der har registreret et mobilnummer i distributionsgruppen.
Android app on Google Play
Download_on_the_App_Store_Badge