Har du lyst til at lære at sejle?

Synes du vand og vind er fedt og har du lyst lære at sejle? Så mød op til optimistsejlernes introdag lørdag den 30. april 2016. Den almindelige træning for nye sejlere starter onsdag den 4. maj. Hvis du vil vide mere er du velkommen til at sende en email til aarhussejler@gmail.com eller kontakte Ole Østergaard eller Jakob Gadegaard Bendixen. Se under Kontaktpersoner.

Man behøver ikke noget udstyr når man starter, da klubben råder over både våddragter, redningsveste og joller som man kan låne til at starte med.

Se iøvrigt vores pjece om at starte som jollesejler i Aarhus Sejlklub (pjece mangler)

Vi holder til på jollepladsen yderst på den gamle lystbådehavn, hvor vi sejler mandage og onsdage fra kl 17 til 20 fra påske til efterårsferien, dog ikke i skolernes sommerferie. Du kan se vores sæsonplan her.

Vis stort kort