Kapsejlads

Aarhus sejlklub definerer sig selv som en idrætsforening og derfor opfordrer vi også alle vores medlemmer til at deltage i så mange stævner som muligt. Stævnedeltagelse styrker både børnenes sportslige og sociale kompetencer.

Der afholdes hvert år mange kapsejladser i Aarhus Sejlklub og de andre sejlklubber i Aarhusbugten.
For de meget kapsejladsinteresserede afholdes der også hvert år Danmarksmesterskaber. Stedet skifter fra år til år og fra klasse til klasse.
idahorsens

Aarhus Sejlklub afholder hvert år ‘Aarhus Festuge Cup‘ (for joller), som er et af Dansk Sejlunions TORM ungdoms grand-prix stævner.

Hvert år afholder vi vores eget klubmesterskab i september. Klubmesterskabet afslutter sæsonen og er en hygge-kapsejladsdag for børn, unge og forældre.

Se også Jollekalenderen.