Sæsonplan

Januar Kontingent opkrævning Vi udsender kontingent opkrævning til alle medlemmer.
Januar – Marts Vinteraktivitet Frem til påske mødes vi til fysisk aktivitet på N Kochs Skole og teori/sociale aktiviteter i Jollehuset.
Februar Ice Cup De barske tager til Ice Camp og Ice Cup i KBL
Marts Jolleudvalgsmøde Organisering og planlægning af sommersæson.
Marts-April Påske Påskelejr Egå sejlklub holder påskelejr og kickstarter sæsonen med masser af sejlads, tips og tricks.
April Onsdag efter påske Sæsonstartsmøde Obligatorisk informationsmøde om den kommende sæson. Der skal laves planer for madlavning, brovagt og følgebåde m.m.
April Arbejdslørdag Vi mødes og gør klubbens grej forårsklart. Morgenmad og frokost er inkluderet.
April Udlevering af klubjoller Udleveringsforretning af klubjoller
April Forårssæsonen er i gang Frem til sommerferien sejler vi mandage og onsdage fra kl. 17 – 20
April Sidste lørdag i april Intro dage for nye sejlere Vi holder introdag for nye sejlere.
Maj 1. onsdag i maj Opstart nye sejlere Vi starter hold for nye sejlere den 1. onsdag i maj.
Maj-Juni Opti fællesture til kapsejlads Vi arrangerer fællesture for optimisterne til forskellige kapsejladser, fx Kerteminde, Horsens/Vejle og Marselisborg
Juli Uge 27 Sommersejlads Vi inviterer sejlere fra andre klubber til at komme og sejle. Der er program fra 8-16 med sejlads fra 10-14.
Juli Uge 27-28 Pakke til Tunølejren Vi skal have pakket joller og grej til Tunølejren
August Uge 32 Tunølejr Årets sejlerlejr for alle sejlere og forældre – www.tunolejr.dk
August Mandag efter sommerferien Udpakning fra Tunø Vi pakker ud efter Tunølejren og klar til efterårssæsonen.
August Udlevering af klubjoller Udleveringsforretning af klubjoller til nye sejlere.
August Onsdag efter sommerferien Efterårssæsonen starter Vi sejler igen mandage og onsdage fra 17-20.
August-September Opti fællesture til kapsejlads Vi arrangerer fællesture for optimisterne til forskellige kapsejladser, fx Nappedam, Vejle/Horsens og Sønderborg.
September 1. weekend i Festugen Aarhus Sailing Week og Festuge Cup for joller Vi er vært for Aarhus Sailing Week og Festuge Cup for joller og vi har brug for alles hjælp.
Oktober 1. lørdag i oktober Klubmesterskab Det er efterhånden ved at være en tradition at vi slutter sæsonen af med klubmesterskab, kåring af årets sejlerpige og dreng, og sæsonafslutningsfest om aftenen.
Oktober Aflevering af klubjoller Afleveringsforretning af klubjoller
Oktober Jolleudvalgsmøde Budget og planlægning af vintersæson.
Oktober – December Lørdag efter efterårsferien Vintersejlads For dem der har lyst og mod fortsætter vi med at sejle om lørdagen fra 10-13. Det gør vi frem til jul. Hvis det er for blæsende eller koldt finder vi på gode alternativer både sjov og alvor.
Oktober Arbejdslørdag Vi ordner og reparerer og gør klubbens grej klar til vinteren.
December Lørdag inden jul Julesejlads Vi pynter jollerne til festlig julesejlads i havnen og kårer den bedst pyntede jolle og sejler. Der skal være æbleskiver varm kakao.