Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Blåt Middelhav og de varme lande i fire år

March 19 @ 19:30 - 21:30

Vi fortæller om realisering af drømmen, næret gennem et langt arbejdsliv. Det blev fire år i S/Y ”Bare Lykke” med os, Vitter og Jens.Vi fulgte kanaler og floder til Middelhavet i 2014: Kielerkanalen, Stande Masteroute, Engelske Kanal, Seinen, og andre franske vandveje til Rhonens udløb i nærheden af Marseille. Masser af nordeuropæiske oplevelser.
Herefter Middelhavet. Som de ligger der i det blå-blå hav, Middelhavets store øer, Korsika, Sardinien, Sicilien, besøgte vi dem i 2015 med deres havskildpadder og delfiner omkring sig. Grækenland i 2015 og 2016 med naturen, kulturen og befolkningens venlighed var uovertruffet. Og så Adriaterhavet med sejlerparadiset langs Kroatiens kyst i 2017, og på vej dertil Albaniens lidt kluntede velkomst til sejlere.
Europa er måske tidens mest spændende kontinent, og vi oplevede Mellemøstens flygtningestrøm og et Grækenland, der igen-igen gennemlevede en af sine økonomiske kriser, mens vi var der i 2015 og 2016. Albanien i landets spæde frigørelse fra årtiers diktatur, og derefter de nu selvstændige stater Montenegro, Kroatien og Slovenien med deres purunge status som selvstændige nationer.
Vi fortæller om vore oplevelser, tanker, overvejelser, fravær og nærvær i forhold til realisering af vores mangeårige drøm, og lidt om det praktiske. Og til slut hvordan “Bare Lykke” susede hjemad hen over Alperne med over 40 knob!”
Vi håber at kunne inspirere andre til at komme af sted!

Entré 20 kr. til kaffe og kage 

Tilmelding her: https://admin.foreningsadministration.dk/aktiviteter/tilmeld/?id=c8cc30fc-2c50-48e6-a7c6-ec3641361620

 

 

Venue

Aarhus Internationale Sejlsportscenter
Ester Aggebos Gade 80
Aarhus Ø, 8000 Denmark
+ Google Map