Ullman Sails 1Star Race 2019

Omkring 35 sømil skal de forhåbentligt 15-30 deltagere tilbagelægge i sejladsen, der har sin start i Aarhus Havn ud for Aarhus Internationale Sejlsportscenter, hvorefter kursen sættes mod Tunø, som rundes, og retur med måltagning ved Aarhus.

Er vejrforholdene imod os, vil vi have en alternativ rute klar, som går ind i Aarhus Bugt. Omkring sikkerhed og deltagende både vil det afsøges, hvorvidt World Sailing Offshore Special Regulations Cat 4 kan benyttes, forklarer Kenneth Meier-Andersen, Aarhus Sejlklub.

Allerede fredag aften kan deltagerne gå ombord i det uformelle program. Her åbner bureauet, grillen tændes, og der anrettes en lækker salatbuffet for de ankomne.

Når sejlerne atter slår øjnene op, venter en fin morgenmad, hvorefter deltagerne kan se frem til en velfortjent moleøl og efterfølgende festmiddag på en nærliggende restaurant efter kapsejladsen. En festmiddag, der desuden kan nydes med hustru, kæreste eller ven, da det er muligt at tilkøbe en ekstra plads.

Dato:                     Lørdag 28. september 2019

Sted:                     Aarhus Sejlklub

Hjemmeside:          https://aarhussejlklub.dk/kapsejlads/aarhus1star/

Indbydelse: Link