Velkommen til AFI 2Star Race 2022

7AD87D90-69A7-4BDA-A9F0-3B8A946DD196

Meddelser

Tilmeldingen åbner 27. februar kl. 12:00.

Vi afholder AFI 2Star Race d. 11.-12. juni 2022!

Indbydelse 2022: Kommer

Program: Kommer

Tilmelding 2022: Kommer

Generelt om tilmeldingen

For at vi kan lave løbslister, er det vigtigt vi har den korrekte information om dig og din båd og specielt certfikatnummer er vigtigt at have korrekt. Nedenstående er en lille guide til, hvordan du kan tjekke og redigere dine tilmeldingsdata.

Deltagerliste: Kommer

Sejladsbestemmelser: Kommer

Løbslister: Kommer

Resultater: Kommer

Fotos: Kommer

Artikler: Kommer

Stor tak til vores trofaste sponsorer:

Konkurrence og socialt samvær

AFI 2Star Race er som du kender den; Start lørdag morgen med overnatning i Ballen havn og retur igen til Aarhus havn søndag. Lørdag aften i Ballen havn bliver igen i år hyggeligt, socialt, sjovt samvær over en festmiddag på henholdsvis restaurant Dokken og i Sejlerstuen. Ved tilmeldingen har du mulighed for at forhåndsbestille morgenbuffet (ej bindende) på restaurant Dokken søndag morgen.

Fredagshygge på terrassen

Er du og din makker tidligt fremme, vil der allerede fra fredag eftermiddag være mulighed for registrering, efterfulgt af muligheden for at købe sig til lidt godt at spise og drikke på klubbens terasse. Sidste år sørgede solen, et stigende antal ankomne, musikken og (sø-)røverhistorierne for en sjældent god stemning, og de mest oplagte søulke tørnede ind omkring midnat.

Søndags sol, lidt til ganen og maven – og så resultaterne

Tilbage i Aarhus Sejlklub søndag er baren og grillen allerede bemandet, så du og din makker har mulighed for at slukke tørsten og få lidt grillmad til klubpriser, mens vi færdiggør resultaterne for de 2 dages sejlads.

Du kan allerede nu sikre dig et deltagernummer

Du kan trygt melde dig og din båd til – også selvom du ikke er sikker på at du får mulighed for at deltage. Med vores sponsorerede tilmeldingsløsning fra Nemtilmeld, har du mulighed for at annullere din tilmelding og få dit deltagergebyr refunderet helt frem til 1. maj 2021.

Du finder yderligere information om arrangementer i invitationen:
Følg løbende opdateringer omkring stævnet på Facebook : Link

Kæmp om Danmarks ældste kapsejladstrofæ

Aarhus Sejlklub har besluttet at udsætte et af klubbens klenodier som vandrepræmie for kølbådenes overaltsejr ved AFI 2Star Race. Det drejer sig om en sølvpokal fra 1886, som er et af klubbens arvestykker. Mon ikke det er det ældste kapsejladstrofæ der stadig kan sejles om i Danmark?

Damernes Ærespokal v/Landsudstillingen 1886