Velkommen til AFI 2Star Race 2021

Indbydelse 2021: Link

Tilmelding 2021: Link

Meddelse

Vi åbner for tilmeldingen til AFI 2Star race 2021 søndag d. 28. februar kl. 12:00! Der er 60 ledige pladser, da de oprindeligt tilmeldte i 2020 vedblev deres pladser, så sid klar ved tasterne!

Program

Fredag 11. juni åbner bureauet, vi har fyret op under grillen og der serveres en lækker anrettet salat.
Lørdag 12. juni går kapsejladsen fra Aarhus til Ballen Havn. Moleøl og hygge på havnen afsluttet med festmiddag på restaurant Dokken.
Søndag 13. juni afrundes kapsejladsen fra Ballen til Aarhus. Igen er der fyret op under grillen og en moleøl drikkes, mens resultaterne gøres op, præmieoverrækkelsen gøres klar og “Damernes Pokal” pudses.

Vi har selvfølgelig tænkt alternativer igennem med mindre justeringer til det normale program, så vi kan komme sikkert på vandet, hvis evt. restriktioner spiller ind. Vi har nogle fantastiske samarbejdspartnere og vil hurtigt kunne tilpasse os situationen.

Se den fine artikel fra minbaad.dk om AFI 2Star race 2021.

Festmiddag & Menu 2021: Kommer

Sejladsbestemmelser 2021: Kommer

Løbslister 2021: Kommer

Resultatlister 2021: Kommer

Fotos 2021: Kommer

En del af 2Star Mesterskabsserien

Stor tak til vores trofaste sponsorer:

Konkurrence og socialt samvær

AFI 2Star Race er som du kender den; Start lørdag morgen med overnatning i Ballen havn og retur igen til Aarhus havn søndag. Lørdag aften i Ballen havn bliver igen i år hyggeligt, socialt, sjovt samvær over en festmiddag på henholdsvis restaurant Dokken og i Sejlerstuen. Ved tilmeldingen har du mulighed for at forhåndsbestille morgenbuffet (ej bindende) på restaurant Dokken søndag morgen.

Fredagshygge på terrassen

Er du og din makker tidligt fremme, vil der allerede fra fredag eftermiddag være mulighed for registrering, efterfulgt af muligheden for at købe sig til lidt godt at spise og drikke på klubbens terasse. Sidste år sørgede solen, et stigende antal ankomne, musikken og (sø-)røverhistorierne for en sjældent god stemning, og de mest oplagte søulke tørnede ind omkring midnat.

Søndags sol, lidt til ganen og maven – og så resultaterne

Tilbage i Aarhus Sejlklub søndag er baren og grillen allerede bemandet, så du og din makker har mulighed for at slukke tørsten og få lidt grillmad til klubpriser, mens vi færdiggør resultaterne for de 2 dages sejlads.

Du kan allerede nu sikre dig et deltagernummer

Du kan trygt melde dig og din båd til – også selvom du ikke er sikker på at du får mulighed for at deltage. Med vores sponsorerede tilmeldingsløsning fra Nemtilmeld, har du mulighed for at annullere din tilmelding og få dit deltagergebyr refunderet helt frem til 1. maj 2021.

Du finder yderligere information om arrangementer i invitationen:
Følg løbende opdateringer omkring stævnet på Facebook : Link

Kæmp om Danmarks ældste kapsejladstrofæ

Aarhus Sejlklub har besluttet at udsætte et af klubbens klenodier som vandrepræmie for kølbådenes overaltsejr ved AFI 2Star Race. Det drejer sig om en sølvpokal fra 1886, som er et af klubbens arvestykker. Mon ikke det er det ældste kapsejladstrofæ der stadig kan sejles om i Danmark?

Damernes Ærespokal v/Landsudstillingen 1886