Tilmeld dig her!

Her kommer der til at stå noget om Sejlerskole venteliste

Ventelistedepositum i forsøg på at reducere ventelisten

På trods af løbende udvidelser af kapaciteten med 50% har der igen i år været over dobbelt så mange kandidater på venteliste, som vi har kunnet optage. Det fører naturligvis til en del skuffelse hos dem der ikke får en plads, og vi har derfor – i et forsøg på at reducere ventelisten – valgt at indføre et ‘ventelistedepositum’, som du enten vil få tilbage når du får en plads, eller hvis du vælger at trække dig fra listen. På den måde håber vi at begrænse listen til kandidater med en reel interesse i at blive optaget.

Her kan du tilmelde dig Sejlerskolens venteliste

Hvad koster det at deltage i Sejlerskole aktiviteten?

3.000 per år

Klubkontingent
kr. 1.150

Aktivitetsbidrag

Sejlerskole aktivitet
kr. 1.850

Hyppigt stillede spørgsmål om Sejlerskolen
  • Hvornår kan man begynde i Sejlerskolen?
    Normalt optages nye elever i perioden november-januar, så man kan deltage fra starten af sæsonen med bådklargøring mv.
  • Kan jeg sejle sammen med min kæreste?
    Sejlerskolens erfaring er at kærester, venner og veninder ikke bør sejle på samme båd. Det er sjældent godt for deres indlæring eller for den sags skyld for de øvrige elever på holdet. I er dog meget velkomne til at sejle på samme tidspunkt, så i mødes før og efter sejlads.
  • Does Sejlerskolen provide English courses?
    Unfortunately, Sejlerskolen does not have English speaking courses. It is highly recommended that you're able to communicate in Danish. However, most instructors speak English.
  • Hvilken periode betaler jeg for?
    Du vil som udgangspunkt blive opkrævet klubkontingent samt Sejlerskole aktivitetsbidrag for en hel sæson. En sæson følger strengt taget regnskabsåret fra november til november. Hvis du kun har mulighed for at deltage en halv sæson (forår eller efterår) vil det være muligt at betale halvt klubkontingent og halvt Sejlerskole aktivitetsbidrag.
  • Kan medlemsskabet overdrages til en anden?
    Bemærk at medlemsskabet er personligt og dermed ikke kan overdrages til en anden person.
  • Kan jeg få refunderet indbetaling, hvis jeg må forlade Sejlerskolen?
    Klubbens vedtægter giver ikke mulighed for at refundere klubkontingent. Hvad angår Sejlerskole aktivitetsbidraget kan det refunderes efter følgende model: a) Ved skriftlig udmeldelse senest 1. april refunderes hele aktivitetsbidraget, b) Ved skriftlig udmeldelse senest 15. juni refunderes halvdelen af indbetalingen, c) Ved senere udmeldelse refunderes der ikke.