Tilmeld dig her!

Tilmelding til Århus Sejlklub Sejlerskoles 2019-sæson foregår via NemTilmeld

Denne tilmelding er kun for nye medlemmer – Det vil sige 1. års-elever uden erfarring eller nye medlemmer, der har erfaring andensteds fra.
Eksisterende medlemmer vil blive opkrævet når sommer-sæsonen er slut.

Tilmelding for nybegyndere (1.års sejlere, øver mandage) forgår ved at trykke på nedenstående link.

1. års tilmelding, nybegyndere

Tilmelding for øvede, nye medlemmer (2. års (øver torsdag) kap (onsdag), tur (tirsdag) ) foregår via nedenstående link.

Tilmelding for øvede sejlere (kan som minimum sejle på hold uden instruktør i båden)

Skulle der være udsolgt, skal du være velkommen til at melde dig på sejlerskolens venteliste.
Det gør du ved at trykke på nedenstående link og udfylde med korrekte data.
Ventelisten behandles som først-til-mølle. Vi prøver i udgangspunktet at finde en plads til dig hurtigst muligt i indeværende sæson – ellers kommer du forrest i køen til tilmelding til næste sæson, når tilmeldingen åbner.

LINK TIL VENTELISTE

Skulle du have spørgsmål, kan de rettes til sejlerskolen[a]gmail.com – så vil vores frivillige forretningsudvalg forsøge at svare hurtigst muligt.

Her kan du tilmelde dig Sejlerskolens venteliste

Hvad koster det at deltage i Sejlerskole aktiviteten?

3.100 per år

Klubkontingent
kr. 1.200

Aktivitetsbidrag

Sejlerskole aktivitet
kr. 1.900

Hyppigt stillede spørgsmål om Sejlerskolen
  • Hvornår kan man begynde i Sejlerskolen?
    Normalt optages nye elever i perioden november-januar, så man kan deltage fra starten af sæsonen med bådklargøring mv.
  • Kan jeg sejle sammen med min kæreste?
    Sejlerskolens erfaring er at kærester, venner og veninder ikke bør sejle på samme båd. Det er sjældent godt for deres indlæring eller for den sags skyld for de øvrige elever på holdet. I er dog meget velkomne til at sejle på samme tidspunkt, så i mødes før og efter sejlads.
  • Does Sejlerskolen provide English courses?
    Unfortunately, Sejlerskolen does not have English speaking courses. It is highly recommended that you're able to communicate in Danish. However, most instructors speak English.
  • Hvilken periode betaler jeg for?
    Du vil som udgangspunkt blive opkrævet klubkontingent samt Sejlerskole aktivitetsbidrag for en hel sæson. En sæson følger strengt taget regnskabsåret fra november til november. Hvis du kun har mulighed for at deltage en halv sæson (forår eller efterår) vil det være muligt at betale halvt klubkontingent og halvt Sejlerskole aktivitetsbidrag.
  • Kan medlemsskabet overdrages til en anden?
    Bemærk at medlemsskabet er personligt og dermed ikke kan overdrages til en anden person.
  • Kan jeg få refunderet indbetaling, hvis jeg må forlade Sejlerskolen?
    Klubbens vedtægter giver ikke mulighed for at refundere klubkontingent. Hvad angår Sejlerskole aktivitetsbidraget kan det refunderes efter følgende model: a) Ved skriftlig udmeldelse senest 1. april refunderes hele aktivitetsbidraget, b) Ved skriftlig udmeldelse senest 15. juni refunderes halvdelen af indbetalingen, c) Ved senere udmeldelse refunderes der ikke.