Årets aktiviteter

Træningsaftner

Vi sejler mandag og onsdag fra slut april/ start maj til og med uge 41

Klubmesterskab

3. lørdag i september afholder vi klubmesterskab. En hyggelig og højtidelig dag.

Vintersejlads

Fra uge 43 og til start december er der vintersejlads hver lørdag. Kravene er minimum en sæsons erfaring og at du har en tørdragt. Dine forældre skal stå for varm kakao og boller en dag.

Juleafslutning

Alle er velkomne i klubben til julehygge og pakkespil. Kom og se vintersejlernes festlige afslutningssejlads. Der er præmie til flottest udklædte skipper og jolle.

Vintergymnastik

1 time om ugen fra nytår til sejlsæsonen starter mødes vi til hygge og leg. Vi holder kroppen i gang med høvdinge-bold og andre lege.

Sommersejlads

Første uge i skolernes sommerferie kan man komme til sommersejlads, med dagsprogram 9-15.

Tunølejr i uge 31

Tunølejren er meget eftertragtet af både sejlere, søskende og forældre.. På denne lejr har vi tursejlads, kapsejlads, skattejagt, tovklatring, badning, fodbold og møder en masse nye sejlerkammerater!

Tunølejren afholdes sammen med  de øvrige sejlklubber i Aarhus bugten. Se tunolejr.dk for mere info – og sæt kryds i kalenderen.

Stævner

Vi opfordrer vi alle vores sejlere til at deltage i så mange stævner som muligt.  Der er stævner til alle. Fra nybegynder til øvet. Følg med på stævnekalenderen i Jollehuset og se siden om stævner.

Ny sejler

Årets aktiviteter

Stævner

Forældresamarbejde

Joller

Ungdomsafdelingens facebookside

Dansk sejlunions side om ungdomssejlads

Tunølejren

Sæsonplan

Januar   Kontingent opkrævning Vi udsender kontingent opkrævning til alle medlemmer.
Januar – Marts   Vinteraktivitet Frem til påske mødes vi til fysisk aktivitet på N Kochs Skole og teori/sociale aktiviteter i Jollehuset.
Februar   Ice Cup De barske tager til Ice Camp og Ice Cup i KBL
Marts   Jolleudvalgsmøde Organisering og planlægning af sommersæson.
Marts-April Påske Påskelejr Egå sejlklub holder påskelejr og kickstarter sæsonen med masser af sejlads, tips og tricks.
April Onsdag efter påske Sæsonstartsmøde Obligatorisk informationsmøde om den kommende sæson. Der skal laves planer for madlavning, brovagt og følgebåde m.m.
April   Arbejdslørdag Vi mødes og gør klubbens grej forårsklart. Morgenmad og frokost er inkluderet.
April   Udlevering af klubjoller Udleveringsforretning af klubjoller
April   Forårssæsonen er i gang Frem til sommerferien sejler vi mandage og onsdage fra kl. 17 – 20
April Sidste lørdag i april Intro dage for nye sejlere Vi holder introdag for nye sejlere.
Maj 1. onsdag i maj Opstart nye sejlere Vi starter hold for nye sejlere den 1. onsdag i maj.
Maj-Juni   Opti fællesture til kapsejlads Vi arrangerer fællesture for optimisterne til forskellige kapsejladser, fx Kerteminde, Horsens/Vejle og Marselisborg
Juli Uge 27 Sommersejlads Vi inviterer sejlere fra andre klubber til at komme og sejle. Der er program fra 8-16 med sejlads fra 10-14.
Juli Uge 27-28 Pakke til Tunølejren Vi skal have pakket joller og grej til Tunølejren
August Uge 32 Tunølejr Årets sejlerlejr for alle sejlere og forældre – www.tunolejr.dk
August Mandag efter sommerferien Udpakning fra Tunø Vi pakker ud efter Tunølejren og klar til efterårssæsonen.
August   Udlevering af klubjoller Udleveringsforretning af klubjoller til nye sejlere.
August Onsdag efter sommerferien Efterårssæsonen starter Vi sejler igen mandage og onsdage fra 17-20.
August-September   Opti fællesture til kapsejlads Vi arrangerer fællesture for optimisterne til forskellige kapsejladser, fx Nappedam, Vejle/Horsens og Sønderborg.
September 1. weekend i Festugen Aarhus Sailing Week og Festuge Cup for joller Vi er vært for Aarhus Sailing Week og Festuge Cup for joller og vi har brug for alles hjælp.
Oktober 1. lørdag i oktober Klubmesterskab Det er efterhånden ved at være en tradition at vi slutter sæsonen af med klubmesterskab, kåring af årets sejlerpige og dreng, og sæsonafslutningsfest om aftenen.
Oktober   Aflevering af klubjoller Afleveringsforretning af klubjoller
Oktober   Jolleudvalgsmøde Budget og planlægning af vintersæson.
Oktober – December Lørdag efter efterårsferien Vintersejlads For dem der har lyst og mod fortsætter vi med at sejle om lørdagen fra 10-13. Det gør vi frem til jul. Hvis det er for blæsende eller koldt finder vi på gode alternativer både sjov og alvor.
Oktober   Arbejdslørdag Vi ordner og reparerer og gør klubbens grej klar til vinteren.
December Lørdag inden jul Julesejlads Vi pynter jollerne til festlig julesejlads i havnen og kårer den bedst pyntede jolle og sejler. Der skal være æbleskiver varm kakao.