Kapsejlerlinje

Søger du generel information om Sejlerskolens kapsejlerlinje bør du i stedet starte på denne side. Ønsker du at melde dig på holdet sker det via Sejlerskolens tilmeldingsside.

Mødetid

Kapsejlerlinje hold 2020 har aftalt at man møder tids nok (senest kl. 17) til at bådene kan være rigget til og alle mand er klar til et kort skippermøde onsdag kl. 17:30. Der returneres til havn omkring kl. 20, så bådene er rigget af og debriefing og evt. teoretiske oplæg er afsluttet kl. 21:30. Her efter står det frit om man vil fortsætte med socialt samvær.

Træning

Bemærk at kapsejlerlinjen ikke er decideret undervisning i kapsejlads, men snarere et godt miljø til træning i kapsejlads. Instruktørerne inddeler initielle hold, der som udgangpunkt ændres to gange i løbet af sæsonen.

Der sejles uden instruktør ombord på skolebådene og deltagerne er derfor selv ansvarlige for manøvrer og boathandling. Deltagerne håndterer selv fejl/mangler; gerne i samråd med bådsmænd. Instruktørerne organiserer træningen fra gummibåd; f.eks. ved udlægning af bane. Der vil blive tilstræbt i nogen udstrækning at deltage på onsdagsbanen, hvilket betyder at kapsejlerlinjens deltagere også har official forpligtelser.

Kalender

Du kan se kapsejlerlinjens kalender via Holdsport.dk systemet. Bemærk at du skal være medlem af holdet for at kunne se alle detaljer og for at kunne tilmelde dig de enkelte aktiviteter.

Holdinddeling

Det er desværre kun muligt at se fordelingen af elever på de enkelte hold på Kapsejlerlinjen via selve Holdsport.dk systemet. Du kan dog se bruttotruppen via Holdsport Web.

Mail kommunikation

Intern mail-kommunikation på Kapsejlerlinjen sker via et hold på Holdsport.dk systemet, som alle elever og instruktører er tilknyttet. Du kan desuden kontakte instruktører direkte – se kontaktoplysninger nedenfor.

Melde afbud

Elever og instruktører melder til og fra de enkelte træningsaftener og arrangementer via invitationer på Holdsport.dk systemet.

Det tilstræbes at afbud meldes i god tid (senest dagen før), så holdkammerater og instruktører kan forberede sig. Skulle du blive nødsaget til at melde afbud i sidste øjeblik sendes også SMS til instruktørerne (se mobilnumre nedenfor) og eget hold informeres.

Points

Hver træningsaften defineres en pointgivende konkurrence (evt. en kombination af flere konkurrencer), som giver et personligt resultat for enkelt deltager, som typisk beregnes på baggrund af hvilken båd man deltog på den pågældende dag. Kapsejlerlinjen har besluttet at manglende levering af kage el.lign. fra et hold som har forpligtelsen den pågældende dag medfører diskvalifikation (DSQ) for alle deltagerne på holdet. Nederst på denne side kan du se tidligere resultater.

GPS tracking

Kaplinjen er i sæson 2020 ved at starte op på mere systematisk GPS tracking af sejladser med henblik på at kunne udtrække læring.

Tracking app

SAP ‘Sail InSight’ app findes til bade Android og iOS. Find download link på https://aarhussejlklub.sapsailing.com/gwt/Home.html#SolutionsPlace:navigationTab=InSightApp

Guidelines
  • Max. 1 aktiv tracker per båd.
  • Min. 1 aktiv tracker per båd. GPS sluger strøm. Medbring powerbank.
  • Tillad adgang til Location Services – Sail InSight kræver ’Always’
  • Track den rigtige båd – husk at scanne den rigtige QR-kode.
Tilknyt din tracker til den rigtige båd

Åben ’Sail InSight’ app. På ’Tracking’ faneblad trykker du på knappen ’SCAN A QR-CODE’. Vælg den QR-kode der passer med den skolebåd du sejler med i dag. Tip: klik på linket nedenfor fra din smartphone og åben direkte i ‘Sail InSight’ app. Check at der står det rigtige holdnavn og klik på ‘Bind with team‘ knappen.

En og kun en der tracker per båd! Tryk ’START TRACKING’ når du er klar.

SkolebådQR-kode
DEN421 HarmoniaKlik på dette link: ‘Sail InSight invitation
DEN439 HeraKlik på dette link: ‘Sail InSight invitation
DEN526 HygiaKlik på dette link: ‘Sail InSight invitation
DEN566 HysteriaKlik på dette link: ‘Sail InSight invitation
DEN593 HeliaKlik på dette link: ‘Sail InSight invitation
DEN610 HedoneKlik på dette link: ‘Sail InSight invitation
Resultater og tracking

Følg med på http://trackingonsdag.aarhussejlklub.dk.

Kapsejlerlinje instruktører

Finn Pedersen

Sejlerskole instruktør, bådsmandskonsulent
Bådsmandskonsulent