Sekretariat

Sekretariatet er lukket pt. pga. Corona. Mails besvares som sædvanlig, og jeg kan kontaktes på 40 97 48 60.
Jens C. Jakobsen

Afklaring af praktiske spørgsmål, administration mv. sker normalt ved henvendelse til de respektive udvalg eller til bestyrelsesmedlemmer.  Er du i tvivl om hvem du skal henvende dig direkte til, så send en mail til mail@aarhussejlklub.dk. Der kan normalt forventes svar inden for et par hverdage.

Udlevering af nøgler, parkeringstilladelser, bådstandere mm. sker fra sekretariatet i åbningstiden som er tirsdag og torsdag kl. 16 – 18.

Information om parkeringstilladelser.

Bestilling af parkeringstilladelse.

Bestilling af nøglebrik og nøgler.

Bogholderiet kan kontaktes på bogholderi@aarhussejlklub.dk. Se her for Procedure ved afregning af udlæg.

Træffetid

Træffetid/telefontid tirsdag kl. 16 – 18 og torsdag kl. 16 – 18. Telefonnummer i åbningstiden 2119 4061.

Telefon/mobilnr. til havneassistenter er +45 5141 5189

Spørgsmål og svar

Se FAQ siden for at finde svar på ofte stillede spørgsmål:

Bankkonto

Reg.nr. 6180
Kontonr. 0005307635

Jens C. Jakobsen

Sekretariat

Få svar på hyppigt stillede spørgsmål på vores FAQ side.