Aarhus styrker sin position som sejlsportsmekka

Aarhus styrker sin position som sejlsportsmekka, dels for vores nationale talent og elitesejlere, samt internationalt center for større internationale sejlsportsevents.

Indtil nu har Sailing Aarhus stået som arrangør af større sejlsportsevents og Aarhus International Sejlslportcenter, som stedet der husede afviklingen – med hver deres organisation. Nu samler vi kræfterne, således at alle aktiviteter sker i én organisation under Aarhus Internationale Sejlsportscenter. Det skaber en stærkere og mere effektiv organisation, men betyder også at de nuværende lederstillinger i begge organisationer er opsagt og en ny stilling er i dag slået op med ansøgningsfrist 4. december.

Sailing Aarhus og sejlklubberne i Aarhus vil fortsat være en del af ledelsen i Fonden Aarhus Internationale Sejlsportscenter og drivkraften i at definere sejlsportsstrategien med. hvilke events vi ønsker til Aarhus, samt afvikling af disse. Dette sker dels i Fondens bestyrelse, Event- og Regattaudvalg.

Link til pressemeddellelse: https://www.sailing-aarhus.dk/sailing-aarhus-og-fonden…/

Link til stillingsopslag som centerchef for Aarhus Internationale Sejlsportscenter: https://www.sejlsportscentret.dk/…/stillingsopslag…/