Ferietid – Husk dit skilt

Så er der ferietid. Skal du ud og sejle, så du er væk over en nat, så husk at vende dit RØD/GRØN-skilt på GRØN. Vi har de sidste år haft stigende søgning af gæstesejlere, og dermed øgede indtægter i fartøjsstationen, indtægter der så ikke skal hentes hos jer bådejere. Så hjælp med at udnytte gæstesejler kapaciteten. Vend dit skilt til GRØNT!

Der 2 muligheder for at gøre opmærksom på hvornår du gerne vil have din plads til din disposition igen.

  1. Skriveplade der hænges under det GRØNNE skilt. Skriv forventet tilbagekomst tidspunkt, f.eks. ” til DD.MM.YY kl 14”. Hvis du ikke allerede har en skriveplade så tager du en i ASK-klubhus. Du finder dem på køkkendisken under klokken .
  2. Ved længerevarende fravær. Vend dit skilt på GRØN. Når du ved hvornår du kommer hjem, sender du en SMS til havneassistenten på 51415189, altså en SMS og ikke en mail eller et opkald. Angiv PLADSNUMMER og forventet ankomst som dato DD.MM.ÅÅ og evt. klokkeslet, men altså IKKE bådnavn, dit navn, men PLADSNUMMERET. For at sikre at havneassistenten kan vende skiltet skal det være modtaget et døgn før forventet ankomst. Skulle du ikke lige nå det et døgn før så send alligevel besked, måske nås det alligevel.

Kommer du hjem og konstaterer at din plads er optaget, så læg dig på en anden GRØN plads eller læg til ved Bryggen. Hvis du er kommet afsted uden at få skiltet vendt til GRØNT så send SMS til havneassistenten på 51415189.

Rigtig god sommer
Rasmus
ASK/sekretariatet