Sailing Champions League – Så er vi i gang…

Vi forlod Aarhus kl 4.30 onsdag morgen uden helt at vide, hvad der ventede os, men end til videre er vi ikke blevet skuffet.
Vejret… 30 grader, solskin og 10-15s/m – det må siges at være godkendt.
Omgivelserne… Azurblåt vand, bølgede landskaber og en fin lejlighed – fås ikke meget bedre.
Forplejning… Italiensk pizza, is og kaffe når det er bedst.
Og så til sejladserne… Der er i dag blevet sejlet 7 sejladser (næste 2 hele flights. 1 flight = 4 sejladser) og der har været underholdning på højeste niveau.
I et felt med 30 besætninger mere eller mindre ukendte var alle meget spændte på første race og der gik ikke lang tid, før der kom action på banen. Allerede i første start blev der uddelt straffe og blot efter et minuts sejlads (første vending) blev den første båd t-bonet og på lænseren kæntrede flere både… god underholdning men noget hårdt for grejet.
Efter første flight var færdig var spørgsmålet derfor, om vi skulle fortsætte eller om sejladsen skulle skydes af for dagen. En svær beslutning da vejrudsigten for weekenden ikke lover mindre vind. Konklusionen blev derfor at forsætte, men nu uden spiler. En lidt overraskende beslutning for Champions League sejlads og for vores vedkommende lidt skuffende, da det er her, vi klarer os rigtig godt men samtid også forståeligt… der skulle jo gerne være 8 hele spilere til søndagens sejladser.
Resultatmæssigt har det været lidt blandet – 3 og 6. Samlet ved vi ikke, hvad vi ligger, da der mangler at blive sejlet én sejlads før at flight 2 er afsluttet.
Her til aften har vi så været til den officielle åbning i den lokale sejlklubs klubhus – dresscode efter kl 16: lange bukser og lukkede sko ellers kommer du ikke ind. Vi må nok indrømme, at standarden hernede er lidt anderledes end der hjemme – det er de færreste klubber i Danmark, der har swimmingpool på terrassen.
Alt i alt har vi det meget godt, men vi håber på lidt mindre vind i morgen, så vi kan få lov til at sejle med spiler smile-humørikon
Varme hilsner
Aarhus sejlerne
2015_sailingchampionsleague_012015_sailingchampionsleague_02
2015_sailingchampionsleague_032015_sailingchampionsleague_04
2015_sailingchampionsleague_052015_sailingchampionsleague_06
Billeder Lea Høy & co / SCL/YCCS/Francesco Nonnoi
Læs mere om Champions League her: http://championsleague2015.sapsailing.com