Pressemeddelelse: ASK sejlere på podiet

Aarhus sejlere opnår flotte resultater ved VM i New Zealand.

Der er netop af VM i tre OL-klasser i New Zealand: 49-er FX, 49-er og Nacra 17. Det blev til flotte resultater for Aarhus sejlerne: Ida Marie Baad Nielsen og Marie Thursgaard Olsen fik bronze i 49-erFX, Lin Cenholt sølv i Nacra 17, Jonas Warrer og Jakob Precht-Jensen blev 9 i 49-er og her blev desuden Michael Hansen og Mathias Lehm Sletten blev nr. 45.

VM resultaterne tæller i udtagelsen til OL 2020, så det tegner godt for flere Aarhus sejlere til OL. Ikke mindst da Lærke Buhl allerede er udtaget i RS:X (vindsurfer).

”Vi er stolte af at sejlere, som har rod i Aarhus Sejlklub opnår så flotte resultater for Danmark ude i verden og det skal vi fejre sammen”, udtaler Jørgen Ringgaard, formand for Aarhus Sejlklub. ”og det er med til at understrege det stærke sejlsportsmiljø, vi har i Aarhus” slutter han.

Aarhus Sejlklub fejrer de flotte resultater og sejlerne ved en sammenkomst i klubhuset Kystpromenaden 7 lørdag 21.12. kl 10-12. Der vil være officielle lykønskninger fra bl.a. Steen B. Andersen, formand for Kulturudvalget – Aarhus Byråd og Jens Bundgaard, formand for Idrætssamvirket i Aarhus og man kan møde sejlerne, som er til rådighed for interviews.

Jørgen Ringgaard
Formand
Aarhus sejlklub
Tlf 20485546