I dag sagde vi farvel til reklamer i Holdsport

Aarhus Sejlklub har i skrivende stund registreret 717 personer/medlemmer i Holdsport systemet. At alle medlemmer principielt er “med ombord” har betydet at vi i dag har valgt at anskaffe en licens til systemet.

En af de allermest synlige ændringer for dig er at systemets reklamer nu i store træk er forsvundet. Det ved jeg at rigtig mange vil sætte pris på!

Når du tilmelder dig som ny bruger skal du fortsat acceptere at modtage reklame mails – og det falder en del for brystet. Heldigvis har du mulighed for at afmelde dem når du modtager den første mail. Klubben kunne (mod yderligere et gebyr) også fjerne disse, men nu klapper vi lige hesten.

Mange nye brugere har logget på og man er blevet mødt af en helt ny måde at betale kontingent på – det har affødt en del spørgsmål. Der er derfor oprettet en helt ny ‘Spørgsmål & Svar‘ sektion om Holdsport systemet. Er der noget der undrer dig skal du være meget velkommen til at se om du finder svaret der eller alternativt skrive dit spørgsmål til medlemsadm@aarhussejlklub.dk.

PS: Vær evt. opmærksom på betalingsfrist d. 1. marts for kontingent og aktivitetsbidrag.

/Fredrik Strange