J70

Fokus for 2020-sæsonen

Efter to års succesfuld opbygning af ASKs J70-projekt til 4 både, 70 aktive sejlere og mange stærke besætninger er fokus for 2020 at få dannet besætninger på alle niveauer, aldersgrupper og køn. Det har vist sig vigtigt at vi hjælper nytilkomne J70-sejlere til efter en introperiode på 3-5 sejladsaftener at blive matchet med en passende gruppe på 5-6 sejler inkl. 1-2 bådførere, der så udvikler sig sammen som besætning. Det giver mest sejlerglæde 😉

Vi har ændret lidt på vores holdstruktur for at opnå større ensartethed i niveau på de froskellige hold/ugedage, og dermed gøre det lettere for alle at komme med i en besætning.

Sæsonen starter tirsdag d. 14. april lige efter påske. Indtil da kører vintersejlads i hver week-end – se nedenfor.

Hver weekend fra nu og til udgangen af april 2020 bliver der masser af J70 sejlads på Aarhus Bugten:

J70 Aarhus Sejlklubs vinterprogram

• Lørdag kl. 10: Ligatræning på højt niveau
  • Søndag kl. 10-13: Youngsters (under 24)
  • Søndag kl. 13-16: Træning for let øvede til medium øvede

Vi kan ikke håndtere absolutte begyndere i vinterperioden, og må henvise til sejlads efter 1. april, hvor det vil være muligt.

Hold øje med og brug FB J70 (aarhus sejlklub) for at lave aftaler, evt. aflysninger pga. vind etc. Alle bedes signe ind på weekend-begivenhederne på vores FB-gruppe.

Det er muligt at melde sig ind i J70-gruppen og Holdsport systemet vil her efter udsende opkrævning på klubkontingent og J70 Aktivitetsbidrag. Så hvis du melder dig ind nu gælder medlemskabet helt frem til udgangen af 2020.

Du melder dig ind via j70.aarhussejklub.dk. Meget enkelt.

Pris for medlemskab

• Medlemskab af Aarhus Sejlklub for alle: kr. 1.275 (2020 pris)

Derudover:

Aktivitetsbidrag til J70-sejlads:

• Kr. 3.000, hvis du er 24 år el. mere
  • Kr. 1.500, hvis du er under 24 eller er studerende (i besiddelse af studiekort).

Følg med via J70 afdelingens Facebook gruppe.