J70

Vintersæsonen starter d. 17.10. med sejlads hver week-end

Efter 3 års succesfuld opbygning af ASKs J70-projekt er vi nu 5 både, 90 betalende sejlere og 16 aktive besætninger på alle niveauer, aldersgrupper og køn. Der bliver hele tiden dannet nye besætninger gennem kommunikation på vores FB-gruppe.

Vi har skabt en god blanding af kapsejlads, hyggesejlads og socialt samvær på havnen før og efter sejlads. Det ser ud til at have en bred appel.

Det har vist sig rigtigt at hvert hold har nogenlunde samme sejladsniveau. Vi fortsætter nu vores helårsrytme m. vintersejlads hver week-end, hvor vi kører med samme hold-opdeling som i sommerhalvåret:

J70 Aarhus Sejlklubs vinterprogram

• Lørdag kl. 10-13: Ligatræning
  • Lørdag kl 13-16: Kapsejlads på mellemniveau, nye medlemmer
  • Søndag kl. 9-13: Youngsters (under 24)
  • Søndag kl. 13-16: Sejlerskole, Internationals, let øvede, nye medlemmer
WoW – alle dage

Kvinder er trætte af at sejle m. dominerende mænd, der ikke har så meget af ha det i 😉 Det har m. WoW-konceptet vist sig at mange flere kvinder får meget mere ud af sejladsen ved at sejle m. kvindebesætninger.

WoW er et parablykoncept for alle kvinder i J70-afdelingen på tværs af sejlkunnen og alder. Erfaringen har dog vist os at alle besætninger får den sjoveste sejlads ved at sejle med andre besætninger med nogenlunde samme erfaring uanset af køn. Der er således ikke nogen decideret WoW-dag, man er spredt ud over alle dage afhængig af kunnen og alder (youngsters). De fleste WoW i vores projekt sejler m. rene kvindebesætninger, men det sker dog at vi har mixed crews, når der er behov for det.

Format

Vi sejler korte op/ned-baner af 12-15 minutters varighed. Der ligger et banemærke i hver båd, så banen er hurtigt lagt ud af sejlerne, og der sejles typisk 5-8 sejladser.

VELMØDT TIL J70-VINTERSEJLADS FOR ALLE!

Følg med via J70 afdelingens Facebook gruppe.