J70

Sommersæsonen starter efter påske

Efter 4 års succesfuld opbygning af ASKs J70-projekt er vi nu 5 både, 100 betalende sejlere og 18 aktive besætninger på alle niveauer, aldersgrupper og køn. Der bliver hele tiden dannet nye besætninger gennem kommunikation på vores FB-gruppe.

Vi har skabt en god blanding af kapsejlads, hyggesejlads og socialt samvær på havnen før og efter sejlads. Det ser ud til at have en bred appel.

Hør mere om projektet her.

J70 Aarhus Sejlklubs sommerprogram

  • Mandag: Youngsters (under 24)
  • Tirsdag: Kapsejlads på mellemniveau
  • Onsdag: Ligatræning
  • Torsdag:  Let erfaren/medium kap, intro kap
  • Fredag: Hyggesejlads, let erfaren kap, Internationals samt intro let erfarne

Alle dage kl. 17 til 20, mødetid 16:45.Hverdage indtil kl. 17 og weekends er frit til rådighed – reservationer og aftaler etableres her i Facebook-gruppen.

WoW – alle dage

Kvinder er trætte af at sejle m. dominerende mænd, der ikke har så meget af ha det i ? Det har m. WoW-konceptet vist sig at mange flere kvinder får meget mere ud af sejladsen ved at sejle m. kvindebesætninger.

WoW er et parablykoncept for alle kvinder i J70-afdelingen på tværs af sejlkunnen og alder. Erfaringen har dog vist os at alle besætninger får den sjoveste sejlads ved at sejle med andre besætninger med nogenlunde samme erfaring uanset af køn. Der er således ikke nogen decideret WoW-dag, man er spredt ud over alle dage afhængig af kunnen og alder (youngsters). De fleste WoW i vores projekt sejler m. rene kvindebesætninger, men det sker dog at vi har mixed crews, når der er behov for det.

Format

Vi sejler korte op/ned-baner af 12-15 minutters varighed. Der ligger et banemærke i hver båd, så banen er hurtigt lagt ud af sejlerne, og der sejles typisk 5-8 sejladser.

VELMØDT TIL J70-SEJLADS FOR ALLE!

Følg med via J70 afdelingens Facebook gruppe.