Opkrævninger for sæson 2024 er på vej

Nej, dette er ikke en rykker! Blot en høflig information om at Holdsport systemet sprøjter opkrævninger for sæson 2024 ud i løbet af natten efter d. 16. februar. Bemærk at betalingsfristen først er d. 1. marts 2024.

Har du tilmeldt et betalingskort til automatisk betaling af Holdsport opkrævninger får du dog ikke en mail i løbet af natten – den kommer først 2 dage før betalingsfristen.

Betalingskort
Du kan tilmelde et betalingskort til automatisk betaling ved betalingsfrist

Det sker desværre at mange ikke ser mails fra Holdsport systemet. Jeg vil opfordre til at kigge i Spam folderen i dit mail-program fra d. 17. februar. Finder du mailen i Spam folderen – afsendt fra adressen no_reply@holdsport.dk – bør du kraftigt overveje at oprette en mail-regel der sørger for at den fremadrettet IKKE ryger i mappen med uønskede beskeder.

Vær opmærksom på at du altid kan logge ind på Holdsport.dk systemet og checke status på dine opkrævninger. Åben holdsport.dk websiden i en browser (eller Holdsport App på din smartphone) og log ind med din personlige brugerkonto. Klik på profil-ikonet længst til højre, og dernæst på tandhjuls-ikonet for at åbne “Indstillinger”. I menuen til venstre klikker du på “Abonnementer og betalinger” og der vil fremkomme en oversigt over tidligere samt ubetalte opkrævninger.

Bemærk at du kan finde prisblad på websiden https://aarhussejlklub.dk/klub/bliv-medlem/

Der er samlet en hel masse spørgsmål og svar omkring Holdsport.dk systemet på https://aarhussejlklub.dk/faq/

Har du spørgsmål til din opkrævning eller bøvler du med indbetaling, så er du meget velkommen til at kontakte mig via mail medlemsadm@aarhussejlklub.dk.

Medlemsadministration – Aarhus Sejlklub
Fredrik Strange