Taktfast bifald til TrygFonden

TrygFonden fortjener et taktfast bifald, for Sejlerskolen har fået godkendt sin ansøgning og vi har modtaget 35 nye svømmeveste! Vi fik åbnet de første kasser og prøvet nogle af de nye veste af – og bare rolig – denne gang har vi også fået veste i voksenstørrelse…

For Sejlerskolen er det en ganske naturlighed at man altid bærer vest når man er til søs og med seks skolebåde er det vigtigt at have mange veste til rådighed. Der skal selvfølgelig også lyde en stor tak til Tiny Maerschalk, som har udarbejdet ansøgningen.

Som man ser på TrygFondens oversigt over donationer udgør vestene faktisk en betragtelig værdi, som vi ville have virkelig svært ved at bære ud af eget budget. Derfor er vi meget taknemmelige for donationen.

Aarhus Sejlklub, Sejlerskolen Indkøb af Redningsveste 2015 Midtjylland 17.625 kr.

Vestene får plads i det nyrenoverede Sejlerskole rum, som har fået egen indgang (se billede). Her skal der så lyde en stor tak til Seniorgruppen for at udføre håndværksmæssige mirakler. Og på sekretariet går man inden længe igang med at kode Sejlerskole-elevernes nøglebrikker, så de rent faktisk kan låse op og få fat i en vest!

Sejlerskole indvier de første 8 veste...

 

35 nye svømmeveste fra TrygFonden

35 nye svømmeveste fra TrygFonden

 

Nyt Sejlerskole rum beundres

Nyt Sejlerskole rum beundres