Håndsrækning til Kølbådsafdelingen

Kære kølbådsejer / kølbådssejler,
Kølbådsudvalget har af og til brug for din ekspertise og en håndsrækning – kan du hjælpe? Udfyld formularen nedenfor eller kontakt kølbådsudvalget på anden vis; eksempelvis vi email keelboat@aarhussejlklub.dk.

  Navn (skal udfyldes)

  E-mail (skal udfyldes)

  Mobil

  Jeg har ekspertise inden for (vælg gerne flere):

  KommunikationWeb og anden elektronisk kommunikationIT-projekter inden for... (tilføj kommentar)ProjektledelseJura relevant for havnens driftElektricitet og VVSAndet håndværk (tilføj kommentar)MekanikerByggeri og projekteringHavnedriftSikkerhedSundhedMiljøAndet (tilføj kommentar)

  Jeg er særligt interesseret i at hjælpe med (vælg gerne flere):

  Sejlads (banelægning, hjælper, dommer mv.)Stativer og vinteropbevaringForhold på broerneForhold på landEl- og vand på broerneGæstesejleres forholdBudget- og administrationKommunikationAndet (tilføj kommentar)

  Jeg har mulighed for at hjælpe:

  Ikke lige nu, men efter (tilføj kommentar)Svært at forudsige, spørg mig per email1-2 gange per år et par timerAf og til et par timerNogle timer med et velafgrænset projekt afsluttet på et par ugerMed et større projekt med nogle timer/uge over et par månederJeg kan indgå i Kølbådsudvalget et års tidAndet (tilføj kommentar)

  Kommentar: