Holdbeskrivelser J70

Har du lyst til at være med på et hold kan tilmelding ske her: Gå til tilmelding

Liga-træning: Søndag eftermiddag

Her mødes de bedste besætninger, og de der gerne vil prøve kræfter med dem. Liga-holdene fra Aarhus Sejlklub, Svendborg, Kaløvig, ASKs A-WoW-hold, ”Vejle/Sønderborg-holdet”, ASK A-Youngster-hold og et par andre fine Aarhus-besætninger. Det passer som regel m. 5 besætninger.

Disse 5 besætninger suppleres af et el. flere udenbys hold m. egen båd (Silkeborg, Vejle, Hadsund), så man oftest vil sejle i det rigtige 6-båds ligaformat.

Der sejles seriøst med intensitet og kvalitet.

Kapsejlads på mellemniveau: Lørdag eftermiddag

Kapsejlads på mellemniveau for etablerede hold.

Youngsters: Lørdag formiddag

Youngsters er sejlere el. kommende sejlere på 15-23 år. Sejladsen har et stærkt socialt præg, og det viser sig at Youngsters appellerer til en stor gruppe ungdomssejlere, der ikke nødvendigvis finder sig tilpas i de traditionelle jolle-eliteafdelinger. Der er tilknyttet en professionel træner, Line Just, til Youngsters.

Youngsters kommunikerer på FB J70:Youngsters (Aarhus Sejlklub) og Instagram ASK_youngsters.

Let erfaren/medium kap, intro kap: Søndag formiddag

Kapsejlads på mellemniveau og let erfarne.

Flere besætninger, der har udviklet sig i J70-projektet over de sidste 2-3 år, samt nogle gode sejlere, der er stødt til fra andre klubber gennem det sidste års tid.

Er du kvinde på mellemniveau, etablerer vi også WoW (Women on Water) hold her.

Hyggesejlads, Internationals og intro let erfarne (Vinter pause)

Vi har en del udenlandske sejlere fra Aarhus Internationals, og de sejlere der er ved at komme godt i gang kan også sejle på dette hold. Det er som regel muligt at få en el. flere erfarne sejlere med ud her – spørg bare i vores FB-gruppe.

Week-end-sejlads sommer

Aftales over FB, og kan indeholde bode kap, dag- og week-end-ture.

WoW – alle dage

Kvinder er trætte af at sejle m. dominerende mænd, der ikke har så meget af ha det i ? Det har m. WoW-konceptet vist sig at mange flere kvinder får meget mere ud af sejladsen ved at sejle m. kvindebesætninger.WoW er et parablykoncept for alle kvinder i J70-afdelingen på tværs af sejlkunnen og alder. Erfaringen har dog vist os at alle besætninger får den sjoveste sejlads ved at sejle med andre besætninger med nogenlunde samme erfaring uanset af køn. Der er således ikke nogen decideret WoW-dag, man er spredt ud over alle dage afhængig af kunnen og alder (youngsters). De fleste WoW i vores projekt sejler m. rene kvindebesætninger, men det sker dog at vi har mixed crews, når der er behov for det.