Kapsejlerlinje

Søger du generel information om Sejlerskolens kapsejlerlinje bør du i stedet starte på denne side.

Mødetid

Kapsejlerlinje hold 2017 har aftalt at man møder tids nok (senest kl. 17) til at bådene kan være rigget til og alle mand er klar til et kort skippermøde onsdag kl. 17:30.  Der returneres til havn omkring kl. 20, så bådene er rigget af og debriefing og evt. teoretiske oplæg er afsluttet kl. 21:30. Her efter står det frit om man vil fortsætte med socialt samvær.

Træning

Bemærk at kapsejlerlinjen ikke er decideret undervisning i kapsejlads, men snarere et godt miljø til træning i kapsejlads. Instruktørerne inddeler initielle hold, der som udgangpunkt ændres to gange i løbet af sæsonen.

Der sejles uden instruktør ombord på skolebådene og deltagerne er derfor selv ansvarlige for manøvrer og boathandling. Deltagerne håndterer selv fejl/mangler; gerne i samråd med bådsmænd. Instruktørerne organiserer træningen fra gummibåd; f.eks. ved udlægning af bane. Der vil blive tilstræbt i nogen udstrækning at deltage på onsdagsbanen, hvilket betyder at kapsejlerlinjens deltagere også har official forpligtelser.

Mail gruppe

Kapsejlerlinjen har sin egen interne mail gruppe: sejlerskolekaplinje@aarhussejlklub.dk. Bemærk at du skal være medlem af gruppen for at kunne sende mails til alle i gruppen.

Melde afbud

Doodle  Alle deltagere melder til og fra via kapsejlerlinjens Doodle (2. halvår 2017).

Skulle du blive nødsaget til at melde afbud senere end tirsdag kl. 17 sendes også SMS til instruktørerne (se mobilnumre nedenfor).

Points

Hver træningsaften defineres en pointgivende konkurrence (evt. en kombination af flere konkurrencer), som giver et personligt resultat for enkelt deltager, som typisk beregnes på baggrund af hvilken båd man deltog på den pågældende dag. Kapsejlerlinjen har besluttet at manglende levering af kage el.lign. fra et hold som har forpligtelsen den pågældende dag medfører diskvalifikation (DSQ) for alle deltagerne på holdet. Nederst på denne side kan du se tidligere resultater.

Holdsætning

Nedenstående holdsætning gælder for første halvdel af sæsonen eller indtil der af anden grund besluttes at ændre på holdsætningen. Såfremt der er få deltagere en aften er det besætningen med den pågældende "Team Split" dato, som først fordeles over på de andre hold.

Team Harmonia (DEN421)

Daniel Refer

Sejlerskole FU
Sejlerskole A-team

Team Hera (DEN439)

Team Hygia (DEN526)

Kirstine Falk

Sejlerskole A-team
Martin Arenfeldt Andersen

Sejlerskole bådsmand
Sejlerskole A-team.
Bådsmand for DEN526 Hygia.
 +45 2061 6178

Team Hysteria (DEN566)

Team Hedone (DEN610)

Esper Lybæk-Hansen

Sejlerskole instruktør, bådsmand
Bådsmand for DEN610 Hedone.
Katrine Lintrup

Sejlerskole instruktør

Kapsejlerlinje instruktører

Finn Pedersen

Sejlerskole instruktør, bådsmand
Bådsmand for DEN593 Helia.
 +45 2023 2265
Fredrik Strange

Sejlerskole instruktør
 +45 2015 1632